VERHUUR VAN VASTGOED

Beschrijving

In de gewilde wij Zandberg, achter de Ginnekenweg gelegen, sfeervol achterhuis met een ruime woonkamer, drie slaapkamers, dakterras en een stadstuintje.

De woning is gelegen in een rustige straat achter de Ginnekenweg. Op loopafstand van het centrum van Breda en op een kleine 7 minuten fietsen van het station. De Ginnekenmarkt, het Mastbos en diverse sportfaciliteiten zijn tevens op korte afstand bereikbaar.

Indeling:

Entree is via de stadstuin gelegen aan de voorzijde van het woonhuis. Via de entree komt men in de woonkamer (ca. 42m2) met open keuken. De woonkamer is voorzien van tegelvloer en een schouw. Door de indeling van de woonkamer is er eenvoudig een eet en zitkamer te creëren. De open keuken is voorzien van een afzuigkap, kookstel en koelkast met vriesvak. De aansluitingen voor de wasmachine zitten tevens in de keuken. Achter de keuken is de badkamer gelegen. Deze is voorzien van een wastafel, douche en het toilet. Vanuit de woonkamer is middels een vaste trap de eerste etage bereikbaar. Deze is voorzien van drie kamers.

Kamer I (ca. 12m2) gelegen aan de achterzijde van het woonhuis.

Kamer II (ca. 13m2) tussenkamer.

Kamer III (ca. 8m2) gelegen aan de voorzijde van het woonhuis. Deze kamer is voorzien van een vaste kast met het opstelpunt voor de cv-ketel. Middels een loopdeur heeft men vanuit deze kamer toegang tot het dakterras.

Alle slaapkamers zijn voorzien van nieuw laminaat en rolgordijnen.

Bijzonderheden:
– gratis parkeren in de straat
– de woning komt niet in aanmerking voor studenten of kamerverhuur
– de woning komt niet in aanmerking voor huurtoeslag
– huisdieren zijn niet toegestaan

Afmeting: ca. 75m2

Huurprijs per maand: 870euro incl. voorschot GWL.

Beschikbaar per: 01-04

Afmeting m²: 75
Slaapkamers: 3
Status: Verhuurd
Beschikbaar vanaf: 1 april 2018
Huurprijs: €870

Extra Functies

Huurprijs incl. GWL
3 slaapkamers
stadstuin
dakterras

Reageer op deze ruimte

Uw gegevens

Bericht

Bezichtiging aanvragen

Mocht u een geheel vrijblijvende bezichtiging willen aanvragen gelieve hieronder de dagen in te vullen waarop u beschikbaar bent. Wij zullen vervolgens de bezichtiging inplannen en contact met u opnemen.

Stuur formulier
Top