VERHUUR VAN VASTGOED

Beschrijving

Mooie, ruime en lichte kamer met laminaat vloer en eigen wastafel. De kamer  bevindt op de tweede etage van gerenoveerd studentenhuis op een gunstige locatie, op loopafstand van het pittoreske Haagse marktje met haar diverse winkel en horeca voorzieningen. De woning ligt in een straat met diverse authentieke type woningen in de historische dorpskern van de wijk Princenhage. In de straat en de directe omgeving is er gratis parkeergelegenheid. Het centrum en station van Breda zijn gelegen op tien minuten fiets afstand.

De nieuwe keuken is voorzien van een fornuis, wasmachine en opbergruimte en wordt gedeeld met één medebewoonster. De badkamer en het toilet worden gedeeld met 3 medebewoonsters. De kamer wordt  geschilderd en met een laminaat vloer opgeleverd. De huurders kunnen gebruikmaken van de afsluitbare fietsenstalling.

Afmeting: ca.17m2

Huurprijs per maand:  360euro all-in (ook internet en tv)

Beschikbaar per: verhuurd

Geschikt voor een vrouwelijke huurster.

Afmeting m²: 17
Slaapkamers: 1
Status: Verhuurd
Beschikbaar vanaf: 1 februari 2019
Huurprijs: €360

Extra Functies

eigen wastafel
gerenoveerd
nabij winkels
gratis parkeren

Reageer op deze ruimte

Uw gegevens

Bericht

Bezichtiging aanvragen

Mocht u een geheel vrijblijvende bezichtiging willen aanvragen gelieve hieronder de dagen in te vullen waarop u beschikbaar bent. Wij zullen vervolgens de bezichtiging inplannen en contact met u opnemen.

Stuur formulier
Top