VERHUUR VAN VASTGOED

Beschrijving

Mooie ruime, lichte kamer met eigen keuken. De kamer bevindt op de tweede etage van een net pand op een gunstige locatie, op loopafstand van het pittoreske Haagse marktje met haar diverse winkel en horeca voorzieningen. De woning ligt in een straat met diverse authentieke type woningen in de historische dorpskern van de wijk Princenhage. In de straat en de directe omgeving is er gratis parkeergelegenheid. Het centrum en station van Breda zijn gelegen op tien minuten fiets afstand.

De kamer is L-vormig en hierdoor makkelijk in te richten. De keuken is voorzien van: kookpitjes, koelkast, opbergruimte en een afzuigkap. Het toilet en badkamer zijn gelegen op de overloop en worden gedeeld met 1 medebewoonster (werkende dame, jongvolwassene).
De kamer wordt opgeleverd met een nette laminaatvloer. Op de begane grond staat een wasmachine, deze is voor gezamenlijk gebruik.

Bijzonderheden:
– gedeelde douche en toilet met 1 medebewoonster (werkende dame, jongvolwassene)
– diverse winkels op loopafstand
– huurtoeslag is niet mogelijk
– huisdieren zijn niet toegestaan

Afmeting: ca.24m2
Huurprijs per maand: 470euro all-in
Beschikbaar per: verhuurd

Afmeting m²: 24
Slaapkamers: 1
Status: Verhuurd
Beschikbaar vanaf: Verhuurd
Huurprijs: €470

Extra Functies

eigen keuken
badkamer gedeeld met 1 persoon
nabij winkels
gratis parkeren

Reageer op deze ruimte

Uw gegevens

Bericht

Bezichtiging aanvragen

Mocht u een geheel vrijblijvende bezichtiging willen aanvragen gelieve hieronder de dagen in te vullen waarop u beschikbaar bent. Wij zullen vervolgens de bezichtiging inplannen en contact met u opnemen.

Stuur formulier
Top