VERHUUR VAN VASTGOED

Beschrijving

Winkelruimte met optie tot Horeca 1. Het object is gelegen op een dynamische locatie in het centrum van Breda met talloze voorzieningen in de directe omgeving en parkeergelegenheid op loopafstand. Op de begane grond bieden wij circa 82 m² horeca 1- en winkelruimte aan voor verhuur.

Het object is gelegen aan de zuidkant van het centrum van Breda in het bruisende gebied ‘Van Coothplein – Zuidpoort’. Dit gebied omvat het Van Coothplein, Ginnekenstraat, de Nieuwe Ginnekenstraat, Van Goorstraat, Concordiastraat en Passage Zuidpoort. Door de verscheidenheid aan horeca, wonen en werken in combinatie met het gevarieerde winkelaanbod is er sprake van een dynamische en gezellige omgeving waardoor een invulling met horeca 1 of retail goed aansluit bij het gebied.

Opleveringsniveau: nader overeen te komen.

Vloeroppervlakte: ca. 82m2

De huurprijs bedraagt € 2.000,– per maand excl. GWL en BTW

Huurperiode: wordt in onderling overleg vastgesteld.

Zekerheidstelling: Waarborgsom groot drie maanden huur.

Overige bepalingen:
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.
Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Afmeting m²: 82
Slaapkamers: -
Status: Te huur
Beschikbaar vanaf: 1 oktober 2019
Huurprijs: €2000

Extra Functies

winkelruimte
horeca 1
terras

Reageer op deze ruimte

Uw gegevens

Bericht

Bezichtiging aanvragen

Mocht u een geheel vrijblijvende bezichtiging willen aanvragen gelieve hieronder de dagen in te vullen waarop u beschikbaar bent. Wij zullen vervolgens de bezichtiging inplannen en contact met u opnemen.

Stuur formulier
Top