VERHUUR VAN VASTGOED

Beschrijving

Karakteristieke bovenwoning met twee slaapkamers, leefkeuken, studeerkamer en riante woonkamer. De woning is gelegen op loopafstand van de Haagse Markt in de oude dorpskern van Princenhage.
Het centrum, diverse scholen, winkels, openbaar vervoer, speel-/sportmogelijkheden en de bossen/natuur zijn op korte afstand (met o.a. fietspaden) te bereiken. De aansluitingen op het centrale wegennet o.a. Rotterdam-Antwerpen en Utrecht zijn op korte afstand gelegen.

Indeling:
Entree met trapopgang naar de eerste etage. Deze is voorzien van een ruime hal welke toegang biedt tot de woonkamer (ca. 32m2), de leefkeuken voorzien van alle denkbare apparatuur, het separaat toilet en de studeerkamer. Vanuit de keuken heeft men toegang tot een balkon.
Vanuit de hal heeft men via een vaste trap toegang tot de tweede etage. Deze is voorzien van twee ruime slaapkamers en de badkamer met aparte douche, tweede toilet, wastafel en een ligbad.
De woning wordt opgeleverd met vloeren in alle vertrekken.

Bijzonderheden:
– parkeren is gratis in de achtergelegen straat
– ruim winkelaanbod op loopafstand
– huisdieren uitsluitend in overleg

Afmeting: ca. 110m2

Huurprijs per maand: 1350euro excl. GWL

 

Afmeting m²: 110
Slaapkamers: 2
Bouwjaar: 1920
Status: Verhuurd
Beschikbaar vanaf: Verhuurd
Huurprijs: €1350

Extra Functies

Princenhage
2 slaapkamers
balkon
gratis parkeren

Reageer op deze ruimte

Uw gegevens

Bericht

Bezichtiging aanvragen

Mocht u een geheel vrijblijvende bezichtiging willen aanvragen gelieve hieronder de dagen in te vullen waarop u beschikbaar bent. Wij zullen vervolgens de bezichtiging inplannen en contact met u opnemen.

Stuur formulier
Top