VERHUUR VAN VASTGOED

ONZEDIENSTEN

 BredaWonen begeleidt bij het huren of verhuren van uw woning in Breda en omgeving. Ook op het gebied van beheer en onderhoud kan BredaWonen aan nagenoeg al uw wensen voldoen. Door onze persoonlijke verhoudingen met huurder, verhuurder en derden kan BredaWonen deze verschillende aspecten op een gewenste manier invullen.

HUREN

BredaWonen probeert het huren voor haar klanten zo eenvoudig en snel mogelijk te laten verlopen. Simpelweg bestaat het huurproces uit de onderstaande vijf stappen:

1. Bekijk het woonaanbod op onze website.

2. Vul het contactformulier van de gewenste woning in en geef aan welke datum u de woning wilt bezichtigen.

3. U wordt gebeld voor een vrijblijvende bezichtiging. 

Let op: wij krijgen per woonruimte dusdanig veel aanvragen binnen, dat wij alleen de eerste 5 geïnteresseerden kunnen uitnodigen. Bezichtigingen vinden doorgaans individueel plaats en niet in groepsverband.

4. Mocht de bekeken woning u bevallen, dan wordt u voorgedragen aan de verhuurder en wordt de huurovereenkomst opgemaakt.

5. Na het plaatsen van uw handtekening onder de huurovereenkomst van uw nieuwe woning, overhandigen wij u persoonlijk de sleutels tijdens de oplevering.

VERHUREN

U heeft vastgoed wat u graag wilt verhuren maar niet de kennis of tijd om dit te bewerkstelligen? Geen probleem wij van BredaWonen helpen u hier graag bij!

Als u zelf op zoek gaat naar een geschikte kandidaat voor de verhuur van uw woning, kost het u veel tijd en moeite. U bent genoodzaakt om advertenties te plaatsen, bereikbaar te zijn, tijd vrij te maken voor het doen van bezichtigingen, contracten op te stellen en bovendien voorkomt u dankzij onze deskundigheid calamiteiten omtrent de huurders. Bespaar uzelf tijd, energie en ergernis en beperk leegstand. BredaWonen neemt deze activiteiten graag van u over. Wanneer wij uw woonruimte in ons bestand hebben opgenomen, leveren wij u potentiële huurders. Ons brede klantenbestand zorgt ervoor dat uw woning binnen de kortste keren bewoond is.

Onze huurders zijn geselecteerd op de nodige persoonlijke en financiële gegevens. Wanneer wij op zoek gaan naar een geschikte huurder voor uw woonruimte, houden wij rekening met uw voorkeuren en combineren dit met de wensen van de huurder. Wij letten op factoren als prijs, oppervlakte, aantal kamers, buurt en kwaliteit. Wij overleggen en adviseren u over de door ons geselecteerde kandidaten en wij plannen een bezichtiging. Een bezichtiging vindt altijd in het bijzijn van een medewerker van Breda Wonen plaats. Wanneer een bezichtiging positief eindigt, stellen wij in overleg met u een huurovereenkomst op.

Voor meer informatie neem contact op met BredaWonen, onze medewerkers staan u graag persoonlijk te woord. Wilt u direct uw vastgoed aanbieden? Klik dan op de onderstaande knopVerhuren

BEHEER

Naast huur en verhuur houdt BredaWonen zich ook bezig met het beheer van woonruimte. Als eigenaar kunt u aan ons het beheer van uw woning uitbesteden.

Wilt u woonruimte of een ander type pand verhuren zonder maandelijks de daarbij behorende taken te vervullen of zit u (tijdelijk) in het buitenland, dan is BredaWonen beheer een goede oplossing voor u. Het beheer dat BredaWonen u biedt bestaat uit het verzorgen van alle correspondentie die samenhangt met de woningverhuur, zorgen dat de huur op tijd wordt betaalt door de huurder, het afhandelen van de verplichte (administratieve) ‘huurbeslommeringen’ en het uitvoeren van het nodige onderhoud aan de huurwoning.

Het aspect beheer is in tegenstelling tot bij veel andere (ver)huurbemiddelingskantoren een dienst die wij zeer serieus nemen. BredaWonen vult het beheer in zo als u dat wenst. Dankzij onze korte lijnen, deskundigheid en onze relaties met derden kunnen wij uw specifieke beheerswensen op een goede manier vervullen.

Voor meer informatie neemt contact op met BredaWonen door bijvoorbeeld het onderstaande contactformulier in te vullen. Onze medewerkers zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stuur ons een
Bericht

Heeft u vragen of opmerkingen laat het ons gerust weten via het contactformulier, wij staan u graag te woord! Voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u terecht op de Aanbod-pagina.

Stuur formulier
Top