VERHUUR VAN VASTGOED

VEEL VOORKOMENDEVRAGEN

Hieronder vindt u antwoord op vragen die wij vaak horen van onze klanten. Mocht uw vraag hier niet tussen kunt u uiteraard altijd het contactformulier daaronder invullen. Wij doen onze uiterste best hier zo snel mogelijk op te reageren!

Waarom huren via BredaWonen?

Geen wachtlijsten.

Geen inschrijving nodig.

Persoonlijk contact.

Servicegericht.

Vlotte afhandeling. 

Hoe huur ik een woonruimte bij BredaWonen?

Op de pagina ‘Aanbod’ vindt u al onze woningen. Heeft u uw ideale droomhuis gevonden dan kunt u op de desbetreffende pagina het contactformulier invullen. Wij nemen alleen contact met u op als u tot de eerste 5 aanmeldingen behoort. Wordt u binnen 7 dagen niet gebeld door één van onze medewerkers dan behoort u niet tot de eerste 5 aanmeldingen.
Houd onze website goed in de gaten, er komen dagelijks nieuwe objecten online.  

 

 

Hoe verloopt het proces?
BredaWonen probeert het huren voor haar klanten zo eenvoudig en snel mogelijk te laten verlopen. Simpelweg bestaat het huurproces uit de onderstaande vijf stappen:
Stap 1: Bekijk het woonaanbod op onze website.
Stap 2: Vul het contactformulier van de gewenste woning in en geef aan welke datum u de woning wilt bezichtigen.
Stap 3: De eerste 5 geïnteresseerden worden gebeld voor een vrijblijvende bezichtiging.
Stap 4: Mocht de bekeken woning u bevallen, dan wordt u voorgedragen aan de verhuurder en wordt de huurovereenkomst opgemaakt.
Stap 5: Na het plaatsen van uw handtekening onder de huurovereenkomst van uw nieuwe woning, overhandigen wij u persoonlijk de sleutels tijdens de oplevering.
Moet ik inschrijven bij BredaWonen voordat ik kan huren?

Nee, bij ons hoeft u zich niet in te schrijven. U kunt direct ons aanbod bekijken en daarop reageren.

Kom ik op een wachtlijst terecht?

Nee, wij werken niet met wachtlijsten. Wanneer u interesse heeft in één van onze woonruimten, kunt u het contactformulier invullen. Echter krijgen wij per woonruimte dusdanig veel aanvragen binnen, dat wij alleen de eerste 5 geïnteresseerden kunnen uitnodigen voor een vrijblijvende bezichtiging. Is de bezichtiging dan in groepsvorm bij BredaWonen? Nee, wij nemen graag persoonlijk de tijd voor u. 

Hoe gaat een bezichtiging in zijn werk?

Als u contact heeft opgenomen via het contactformulier en u aangegeven heeft één van onze woonruimtes te willen bekijken, maken wij met u een afspraak voor een bezichtiging. Let op: wij krijgen per woonruimte dusdanig veel aanvragen binnen, dat wij alleen de eerste 5 geïnteresseerden kunnen uitnodigen. Een bezichtiging is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Kan ik huurtoeslag krijgen voor mijn woonruimte?

Alleen bewoners van een zelfstandige woonruimte kunnen in principe huurtoeslag krijgen. Bij een zelfstandige woonruimte hoort een eigen ingang, badkamer, toilet en keuken. Het verkrijgen van huurtoeslag is wel afhankelijk van de hoogte van de kale maandelijkse huursom en van de hoogte van uw bruto jaarsalaris. Voor meer informatie omtrent dit onderwerp verwijzen wij u door naar de website van de belastingdienst. 

Stuur ons een
Bericht

Heeft u vragen of opmerkingen laat het ons gerust weten via het contactformulier, wij staan u graag te woord! Voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u terecht op de Aanbod-pagina.

Stuur formulier
Top